OFERTA WESELNA

PRZYKŁADOWY HARMONOGRAM
I. Powitanie Młodych chlebem i solą
II. Rosół z makaronem, Flaki wołowe (do wyboru przez gości)
III. Pierść z kurczaka zapieczona w cieście serowym z ananasem i pomidorami, ziemniaczki opiekane, surówka z marchewki i jabłka oraz surówka z białej kapusty
IV. Lody na gorących malinach z bitą śmietaną
V. Zupa gulaszowa z gorącymi bułeczkami
VI. Pieczona polędwiczka wieprzowa podawana w sosie kurkowym z kluskami śląskimi oraz buraczkami zasmażanymi
VII. Barszcz czerwony z pierogami, pasztecikami lub krokietami
PRZYSTAWKI W STOLE
- Schab po warszawsku
- Sakiewki z ciasta francuskiego z nadzieniem szpinakowym
- Skrzydełka barbecue
- Terina z łososia wędzonego
- Paluszki z kurczaka w płatkach kukurydzianych w sosie salsa
- Biesiada jaj faszerowanych oraz z majonezem
- Śledź w trzech smakach
- Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem i pieczarkami
- Półmisek mięs pieczystych i wędlin
- Sałatka grecka
- Sałatka gyros
- Sałatka velvet (kurczak, ananas, rodzynki, majonez)
- Pomidory z mozarellą
- Pikle (ogórek, cebulka, patison, papryka)
- Pieczywo (jasne i ciemne)
BUFET GORĄCY I SŁODKI
- Ciasta (ok. 6 rodzajów), babeczki, deserki, itp.
- Owoce (krojone oraz w całości na stole bufetowym)
- Kawa i herbata (bez ograniczeń)
Napoje gazowane oraz niegazowane podawane bez ograniczeń na miejscu
Nie pobieramy dodatkowych opłat za pokrowce na krzesła
Pokój dla młodych w cenie wesela
Dodatkowo płatne:
- Stół wiejski (10 rodzajów mięs, ogórki, pieczywo, smalec)
- Stół SUSHI
- Fontanna czekoladowa (duża) z dodatkami
- Drink bar
- Tort
- Okrągłe stoliki
- Płonące szynki
- Dekoracja kwiatowa - ustalana indywidualnie z dekoratorką
Menu jest ustalane indywidualnie dla każdego klienta
Pokoje 2 osobowe - 11 pokoi
Pokoje 3 osobowe - 4 pokoje
Śniadanie dla gości hotelowych